top of page

Bli volontär

och var med i kampen för en tryggare värld fri från sexuellt våld mot barn

Har du någonsin känt att du vill göra verklig skillnad? Att vara en del i arbetet för en värld där varje barn känner trygghet, blir respekterat och är skyddad från sexuellt våld och övergrepp?


Det är just här, i önskan att göra världen till en bättre plats för våra barn, som vårt uppdrag börjar. Vårt fokus ligger på att förebygga sexuellt våld mot barn, och vi söker passionerade eldsjälar som vill vara med oss i denna viktiga kamp.


Som volontär hos Paraply kommer du att vara en del av en dedikerad grupp som strävar efter att skapa en värld fri från sexuellt våld mot barn. Tillsammans kommer vi att sprida medvetenhet, utbilda samhället och stödja dem som behöver det mest. Ditt engagemang kan vara avgörande för en trygg barndom.


  • Vi erbjuder utbildning och stöd för att förbereda dig för ditt volontäruppdrag.

  • Du kommer att vara en del av ett starkt, stöttande team med likasinnade individer som delar din passion och engagemang.

  • Vi har flexibla volontärmöjligheter som kan anpassas efter dina tidsbegränsningar och intressen.

  • Genom våra projekt och insatser får du möjlighet att påverka samhället på ett direkt sätt och skapa en varaktig positiv förändring för barn.Om du är redo att förvandla din önskan om förändring till handling, uppmanar vi dig varmt att ansöka om att bli en del av vårt volontärteam. Tillsammans kan vi vara rösten för de som behöver det mest och skapa en tryggare värld för varje barn. Skicka in din intresseansökan idag och låt oss tillsammans göra en verklig skillnad!
Tillsammans är vi förändringen !

bottom of page