top of page

Bli företagshjälte

och gör en meningsfull inverkan genom att stödja Paraplys arbete mot sexuella övergrepp på barn.

Dessutom erbjuder vi stödsamtal och resurser för att stötta ert företag och dess anställda i det fall någon blivit utsatt för sexuellt våld i barndomen, eller har någon anhörig som utsatts. Detta och mycket mer ingår i våra olika nivåer för företagshjältar!

Ni kan vara med och forma framtiden genom att delta i våra spännande projekt och initiativ som fokuserar på att skapa en tryggare värld för våra barn. Ert bidrag blir bränslet som driver vårt arbete framåt och gör det möjligt för oss att göra ännu större skillnad!

Genom att bli företagshjältar i vår kamp mot sexuella övergrepp på barn, får ni möjligheten att göra skillnad, inte bara i era egna liv och företag, utan även i samhället som helhet. Tillsammans kan vi skapa en värld där våra barn kan växa upp i trygghet och harmoni utan sexuellt våld.

Kontakta oss idag för att bli en del av detta viktiga arbete och vara med och skapa en bättre morgondag.

Ditt företags bidrag är en kraftfull resurs i vårt förändringsarbete och det finns otaliga fördelar för er som företagare som väljer att ge finansiellt stöd till Paraply.

Genom ert engagemang visar ni att ert företag värdesätter barns rättigheter och samhällets ansvar för barn som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Det bidrar till en positiv bild och goodwill till ert företag som kan förstärka ert varumärke och kundlojalitet.

Ni blir företagshjältar som syns på vår hemsida och därmed inspirerar andra att följa ert exempel!

Men ert stöd går långt bortom varumärkesbyggande. Som en del av vårt företagspartnerskap erbjuder vi er värdefulla resurser. Ni får bland annat tillgång till utbildningar som kan förbättra er kunskap om att förebygga våld, vilket kan öka välmåendet och säkerheten för era anställda och deras anhöriga. 

Superheroes

Till vilken hjältenivå tar du ditt företag?

Läs mer om vilka förmåner som ingår för våra företagshjältar

Platinumhjältar

beskrivning

Silverhjälte

Beskirvning

Guldhjälte

Beskrivning

Bronshjälte

Beskrivning

bottom of page