Paraplys föreläsare

Paraplys egna föreläsare kommer gärna för att träffa er på er skola, fritidsgård, vårdcentral, socialkontor eller liknande.
 

Vill ni veta mer om hur vi kan anpassa våra föreläsningar efter just er arbetsplats, boka oss, eller bara ställa en fråga? Hör gärna av dig till oss på: info@paraply.org eller direkt till någon av våra föreläsare! Varmt välkommen!

Våra föreläsare

Stefanny Castaneda

Föreläsare

Tycker om att arbeta med layout och design samt har stort intresse för reklam och kommunikation. Idag studerar hon Digital Media Creative på Hyper Island och satsar på att utvecklas som kreatör.

“Sexuella övergrepp på barn är något som man inte talar om idag, trots att det är så vanligt. Om vi istället utbildar folk, talar om det och sedan ställer rätt frågor till våra barn så är jag övertygad om att vi kan göra skillnad. Vi är här för att vi vill göra skillnad. För att vi är övertygade om att vi kan."

Emelie Runnding

Föreläsare

Emelie är utbildad socionom och arbetar som familjeutredare. Hon har även erfarenhet av att arbeta med barn mellan 0-16 år gamla.  

" Jag är med i Paraply då jag vill  bidra till att uppmärksamma barn och ungas utsatthet för sexuella övergrepp. Vuxna saknar många gånger kunskap och verktyg för att bemöta och förebygga, vilket är av stor vikt. Vi måste våga se barnen som far illa, bryta tabun och skapa bättre förutsättningar för att barnen ska våga berätta. Med min erfarenhet och kunskap vill jag bidra till en förändring som gör skillnad."

Josephine Berge

Föreläsare

Josephine har gått hälsopromotionsprogrammet och är utbildad inom ämnen som folkhälsovetenskap, barnets rättigheter, motiverande samtal, våld i nära relationer, psykologi och sex och samlevnad.

Josephine brinner för att jobba hälsofrämjande och har jobbat med barn och unga på olika sätt; som tränare, på boende, kollo och i skola. Främst har hon arbetat med barn med neuropsykiatriskafunktionsnedsättningar (NPF). Idag arbetar hon som friskvårdsledare på Åkeshovs sim- och idrottshall med bl.a. yoga, simskola och barnträning.

"När jag läste kursen om våld i nära relationer fick jag verkligen en ögonöppnare för hur vanligt det är att utsättas för övergrepp på olika sätt, det som berörde mig mest var barns utsatthet. Jag har dessutom jobbat med barn med NPF vilka är en extra utsatt grupp. Jag kände att ”Så här kan det inte fortsätta!”, därför har jag valt att engagera mig i Paraply."


 

paraply-swedish-small.png

Kontakta oss

  • White Instagram Icon

© Copyright 2018

design av Stefanny Castaneda