top of page

VI VÅGAR- VÅGAR DU?

Vill ditt företag vara en stolt del av en viktig förändring? Är ni redo att göra skillnad i barns liv och säkerställa att de får den trygghet de förtjänar?

Vi erbjuder företag en unik möjlighet att stötta vårt arbete, och att samtidigt uppnå sin egen Corporate Social Responsibility (CSR) och visa vägen för socialt ansvarstagande. Genom att sponsra vårt arbete bidrar företag till att stödja hållbarhet, samarbeta med andra, och att skapa positiva sociala effekter. Vi arbetar för att uppfylla FN:s Agenda 2030 och för att förbättra barns rättigheter. Att sponsra oss är ett unikt sätt att skapa förändring och göra skillnad.

Att ingå partnerskap med Paraply är ett strategiskt val som visar på ert företags starka samhällsengagemang och vilja att göra skillnad.

 

Genom att arbeta tillsammans med oss, kommer ni inte bara att påverka barns liv, utan visar även ni er förmåga att ta socialt ansvar och bidrar till att skapa en bättre värld för kommande generationer.

Genom partnerskapet med Paraply visar ni som företag både mod och engagemang när det gäller barns rättigheter och jämställdhet. Detta stärker ert varumärke och ger er en framträdande position i ert branschområde..

Forskning visar att ett starkt CSR-engagemang inte bara ökar kundernas lojalitet utan också stärker medarbetarnas stolthet och engagemang. Genom att stödja Paraply får era medarbetare en extra anledning att känna stolthet över att vara en del av ert företag.

Men framförallt är det ert stöd till Paraply som gör den verkliga skillnaden. Genom ert bidrag säkerställer vi att barn och unga får växa upp i en trygg miljö, fri från sexuellt våld och övergrepp.

Vi på Paraply värdesätter våra partners och ser fram emot att inleda en dialog med er för att tillsammans skapa det bästa samarbetet. Vi anpassar oss efter era möjligheter, hållbarhetsmål och visioner för att säkerställa att partnerskapet blir meningsfullt och givande.

Som partner kan ni bidra på olika sätt, inklusive finansiellt stöd, mediaexponering och genom att dela era värdefulla nätverk. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en bättre framtid för barn och unga.

Hör av dig till oss på

 info@paraply.org

Tack för er gåva!

Ni gör skillnad.

kr

Tack för ert stöd.

ÖNSKAR NI FÅ FAKTURA ISTÄLLET?

Fyll i formuläret nedan med faktura adress och önskat belopp, så skickar vi faktura. 

Tack för ert stöd.

Med förtroende från:

K.Halima.jpg
treskablinoll_logo_x2.png
Reddesma_no.webp
paraply-bosnian-small_edited.webp
mebo_logo.original.jpg
nxtMe logo.webp
H_E_L_P.webp
bottom of page